Professionals in sport

Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van sportvoorzieningen en kwalitatief hoogstaande sportaccommodaties.. Een goede accommodatie is fysiek compleet en wordt optimaal geëxploiteerd.

De exploitatie sluit dan aan bij de vooraf geformuleerde doelstellingen en behoeften van doelgroepen. Strategische ervaring en de competenties om dit te vertalen in de bedrijfsvoering zijn cruciaal. Bij de realisatie van een zwembad bijvoorbeeld is expertise betrokken. Wij combineren dan de kennis van sport, wet- en regelgeving, management, uitvoering, exploitatie en beheer. Praesentis heeft alle expertise in huis om een sportproject of accommodatie te realiseren of te optimaliseren.

Om een indruk te geven van de veelzijdigheid van onze SPORT projecten, ziet u hier enkele voorbeelden met een korte beschrijving. Wilt u meer weten over onze dienstverlening in deze projecten, neem gerust contact met ons op!

Utrecht, a.i. management zwembaden Ad interim management zwembaden, uitgeveord door Corine Persijn 
Nijkerk, Procesmanagement Sport & Exploitatie Procesbegeleiding, a.i. werkzaamheden en advisering: a) Afronding van lopende exploitatieovereenkomsten in 2017 en 2018 b) Begeleiden transitie en...
Leiden, Contract Adviseur Sportaccommodaties Analyseren en actualiseren van alle gebruiksovereenkomsten en Algemene- en Bijzondere Bepalingen, herijken en afsluiten huur- en overige...

over Praesentis

Praesentis is een samenwerking van specialisten in leisure, sport en welzijn. Uw gehele project, of delen ervan, wordt door een team van specialisten uitgevoerd. De aanpak van Praesentis betekent voor u een efficiënte inzet van onze specialist(en) op het juiste moment.

Projecten

De diversiteit in onze projecten is groot, passend bij de karakteristieken van de sectoren waarin we opereren. Onze ervaring is uitgebreid en veelzijdig. Bekijk onze sector-specifieke projecten of dit extra overzicht.

Kennismaken?

Praesentis B.V.
Mispeleindsingel 63
5045 DM Tilburg
info@praesentis.nl

Contactformulier